Att förändra livsstilen och att sedan hålla fast vid den är inte lätt

  1. Att förändra livsstilen och att sedan hålla fast vid den är inte lätt. Vi är ett vanedjur och vi faller lätt tillbaka i de gamla mönstren och rutinerna. För att inte göra det till ett för stort projekt är det lättare till lite hälsosam kost istället för att förbjuda sig att äta en massa saker som man brukar. Småningom kommer den ”dåliga” kosten att falla bort när du märker hur bra du mår av den nya kosten. Nästa steg, när du börjar hitta hälsosammare alternativ, är att fasa ut det som du inte vill äta och ersätt med den nya kosten. Be din coach om hjälp när det gäller hälsosam kost. Vi lägger ut nya recept ofta så att du får hjälp och inspiration.
  2. Sedan lägger du till träning och börja träna med oss två gånger i veckan. Vårt sätt att träna intervallträning (tabata) som passar både nybörjare och erfarna är ett bra sätt att komma igång. Gå med i vår 24FitCamp under 4 veckor! http://www.24fitCamp.se/bepa
    Inga redskap behövs – förändring tar tid och kräver långsiktiga mål, men nu är du igång. Du får en egen coach som hjälper dig under hela ”resan”
  3. Tillsammans med din coach gör ni upp dina hälso- och träningsmål och varför du vill förändra din livsstil. Skriv gärna ner ett datum då du vill ha uppnått dina måla! Tänk långsiktig med delmål, det finns ingen kvickfix! Sätt även upp dina del mål med datum och jobba aktivt varje vad för att komma framåt. 
Med mål och en orsak att jobba efter är det oftast lättare att motivera sig själv. Sätt upp dina mål så att du kan se dem varje dag och påminna dig själv om du strävar efter. Glöm inte att det ska vara positivt och roligt.”

24fitcamp hälsomalivsstil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *