Föreläsning med Marcus Benér & Tania Markarian Why Herbalife? Why Now?

Information & Föreläsning  Livsstilscentrum i Jönköping, Fornkullegatan 4

Why Herbalife? Why Now?

Under den rådande ekonomiska och hälsomässiga situationen världen över står Herbalife i en unik position för sig själv. Med produkter som på ett enkelt sätt kan hjälpa människor att ta steget mot en bättre hälsa så är kundunderlaget mer eller mindre obegränsat. Samt med en affärsmöjlighet där vem som helst kan starta från praktiskt taget ingenting och bygga upp en lönande verksamhet. Det kan ge Dig en extra inkomst, eller bli en helt ny karriär med en extraordinär inkomst,  och Du väljer själv hur mycket tid du vill engagera dig.

 Nu har du möjlighet att se närmare på denna unika möjlighet genom att delta på en presentation av verksamheten i någon av de städer som får besök i samband med den Why Herbalife, Why Now Tour som sker i Sverige under 2012.

Kvällens Speciellt inbjudna gästtalare:
Active World Team Marcus Benér & Word Team Tania Markarian

Har länge haft Herbalife som deltidsinkomst och det hela började med väldigt bra träningsresultat i samband med intensiv styrketräning. Träffade Tania för 9 månader sedan och introducerade henne sakta men säkert för Herbalife och det ångrar jag, när jag väl berättade hur verksamheten fungerade så nappade hon direkt och visade sig vara en naturbegåvning. 40 kunder första 3 veckorna, fjärde bäst i Sverige på rekrytering första månaden och nu bäst i Sverige på rekrytering efter 4 månader. Hon har lärt mig hur man gör Herbalife på ett enkelt sätt som gör att det blir duplicerbart och växer med ett kraftigt momentum. Detta började för 4 månader sedan och vår gemensamma kontinuerliga rutin har idag lett till att jag blivit Active World Team på kortast möjliga tid, på tisdag den 11 September berättar vi hur vi gjort.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *